ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ !

Το ρετιρέ μιας νεόδμητης οικοδομής των Τρικάλων ,διαμορφώθηκε ως ένα άκρως λειτουργικό και αισθητικά πρωτότυπο εσωτερικό περιβάλλον  για μια τετραμελή οικογένεια.  Σχεδιάστηκαν  λεπτομερώς αρχιτεκτονικοί όγκοι και φόρμες με ιδιαίτερους  διαγώνιους άξονες δημιουργώντας  μια πολυεπίπεδη  εσωτερική αρχιτεκτονική  και επιτυγχάνοντας μια δυναμική προοπτική στον χώρο ο οποίος μοιάζει να διασπάται και να συνενώνεται με το εξωτερικό τοπίο της πόλης .Το σύνολο της τολμηρής σύνθεσης , η επιλογή ασυνήθιστων και ποιοτικών υλικών , οι λιτές διακοσμητικές λεπτομέρειες , ο συνδυασμός  μιας «επίσημης»  χρωματικής παλέτας  και η εκλεπτυσμένη χρήση του φωτός , οδήγησαν στην δημιουργία  ενός  σύγχρονου ,μεταμοντέρνου,  minimal  αλλά και διαχρονικού περιβάλλοντος , απόλυτα εναρμονισμένου με τη θετική διάθεση ,την αρμονία και την αισιοδοξία που πρέπει να συνοδεύει τη διαβίωση μιας οικογένειας .