Ανακαίνιση καταστήματος παιδικών υποδημάτων – Takis Anestis
2495
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2495,mltlngg-el,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ανακαίνιση καταστήματος παιδικών υποδημάτων

Ανάπλαση όψης κτιρίου και reception

– Εσωτερικός & Εξωτερικός Χώρος –

 

……………………………………………………

Η συγκεκριμένη πρόσφατη –εκ νέου – διαμόρφωση καταστήματος παιδικών υποδημάτων την οποία ανέλαβε πλήρως (σχεδιασμό + κατασκευή)το γραφείο μας σε ένα τυπικό χώρο καταστήματος εντός εμπορικού κέντρου στο Παγκράτι, πέραν του συμβολισμού της αισθητικής και της λειτουργικής χωροδιάταξης, κατόρθωσε με την «έξυπνη» χρήση οικολογικών & εναλλακτικών υλικών να υλοποιηθεί με σχεδόν 50% χαμηλότερο κόστος ,από τις αρχικές προσφορές που είχαν δοθεί στον ιδιοκτήτη και σε ελάχιστο μόλις χρόνο.

 

Επιπλέον, κεντρική ιδέα του συγκεκριμένου έργου, απετέλεσε η συμβολική εκδοχή μιας αίθουσας διδασκαλίας με παράλληλα σημεία αναφοράς στη συνολική «παιδική» φύση! Συρμάτινα ράφια, σανίδες οικοδομικής ξυλείας, χόρτο συσκευασίας και άλλα εναλλακτικά «οικεία» υλικά, στόχευσαν στη διαμόρφρωση  – για το ίδιο προϊόν – μιας εικόνας χαμηλού, low profile, κόστους, σχετικά με την υψηλή ποιότητά τους.